Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Motorploven

Bøger af forlaget: Motorploven

Gratis forsendelse fra 800,- (Kun Danmark)
298.00 DKK

Motorploven

Forlaget Motorploven blev oprettet i 1999 i forbindelse med udgivelsen af forlagets første bog ”Den grå slider”. Forlagets formål er ikke økonomisk gevinst, men ønsket om at kunne udgive produktioner, der i andre sammenhænge vil blive betragtet som urentable, grundet store produktionsomkostninger i forhold til oplagstallet.

Forlaget har indtil nu hovedsageligt udgivet indehaverens egne produktioner. Forlaget ønsker dog at udvide aktiviteterne og søger derfor kontakt med personer, institutioner og andre der har planer om at udgive motorlitteratur – specielt litteratur om ældre mekanik. Forlaget ønsker også kontakt med interesserede der kun er i en meget tidlig planlægningsfase – måske kun har gjort sig svage overvejelser om at skrive en bog.

Forlaget er vidende om at mange har samlet en viden og et materiale der vil kunne interessere mange, og derfor fortjener at blive udgivet i bogform. Ældre motorlitteratur på dansk er ofte et snævert område, hvor der måske kun trykkes et meget lille oplag. Det er derfor svært at få udgivet sådanne bøger.

* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.