Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Vanlife – eventyret venter derude

Vanlife – eventyret venter derude

Maria Møller Reffs

På lager

298,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
  • Udgivelsesår
2023
  • Format
Indbundet
  • Vægt
1007 g
  • ISBN
978-87-91427-53-4
  • Forlag
  • Sider
172
  • Udgave
1

Vanlife – eventyret venter derude

Drømmer du om at tage på eventyr? Vanlife er det frie liv på fire hjul, med vilde oplevelser, spændende steder og nye bekendtskaber.

Vanlife er blevet mere og mere populært, både som ferieform, men også som fast bolig, og det forstår jeg godt, lyder det fra forfatteren af denne nye bog, Maria Møller Reffs. For livet på vejen er fantastisk, og nu drømmer du måske om at prøve det? Og det behøver slet ikke være i en dyrt indkøbt autocamper – ny eller gammel. Mindre kan ifølge forfatteren sagtens gøre det, og ombygning en klassisk van er helt oplagt mener forfatteren, der I sommeren 2019 sammen med sin mand købte deres van, en Volkswagen LT31 fra 1976, kaldet Brede Berta. De har selv løbende indrettet og opbygget bilen efter deres egne ønsker og behov.

-Vi har siden februar 2022 levet i vores gamle camper. Den frihed, der ligger i at kunne køre rundt i sit eget tempo, at tage andre ruter væk fra motorvejen og ind gennem små byer, sætter vi stor pris, den er nærmest uvurderlig. Det er der vi møder mennesker og får de største eventyr.

Nogle af de populære classic vans er: VW LT, der fås i forskellige størrelser også med 4 hjulstræk, de klassiske rugbrød VW T1 og T2, VW T3, Mercedes-Benz Vario (fås i forskellige størrelser og med 4 hjulstræk), Fiat Ducato eller forelsk dig måske i anderledes typer som UAZ, lyder opfordringen fra forfatteren, der også foreslår, at man starter sit „vanlife“ med ture i Danmark for at lære camperen at kende inden det store eventyr i udlandet.

I bogen møder vi blandt andet også Nicolaj, der har smukke Solvej, en rigtigt klassisk Volkswagen T2 fra 1977, og Louise og Michael der har en Mercedes Hanomag 307L fra 1975, Louise og Michael har en Mercedes Hanomag 307L fra 1975 samt Majken og John der i 2001 hentede, deres skønne Mercedes-Benz 507D fra 1989. De fortæller alle om glæden ved vanlife – forberedelserne, ombygningen og specielt i en klassisk van. Bogen har også oplevelser fra vanlifere i nyere vans som for eksempel Citroen Berlingo

-Hvis du ikke ved, hvordan du skal komme i gang, kan jeg forhåbentligt hjælpe dig. Uanset om du kun har kig på din drømme van, er i gang med opbygning eller du allerede er ude på landevejen, så er den her bog til dig. Et opslagsværk for gør-det-selv-folket, hjælp til elektronik, fortællinger fra vanlifere i små som store vans, ideer til oplevelser i ind- og udland, regler for ombygning og overnatning – alt det og meget mere kommer vi ind på i bogen, lyder det fra Maria Møller Reffs, der tilføjer:

-Jeg elsker selv at tage på nye eventyr, uden at vide hvad der venter rundt om hjørnet, og måske kan jeg med bogen inspirere dig til at prøve det frie liv.

Eventyret venter derude!

Bogen er på 172 sider er i stort format og indeholder masser af fotos og inspiration til at komme i gang med eventyret i en van. Så har du selv overvejelser om dette eller kender nogen, der har disse overvejelser er bogen en oplagt starter og inspirator med Maria Møller Reffs inspirerende og instruktive fortælling.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

  • Folkevognen
    398.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.