Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Med gashåndtaget i bund

Med gashåndtaget i bund

Henrik Nielsen

På lager

198,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
  • Udgivelsesår
2024
  • Format
Softcover
  • Vægt
276 g
  • ISBN
9788791427541
  • Forlag
  • Sider
160
  • Udgave
1
  • Forfatter

Museumsejer af Danmarks Fergusonmuseum, Henrik Nielsen udgiver sin selvbiografi.

– Når jeg viser rundt på mit traktormuseum, sker det jævnligt, at deltagere spørger mig, om jeg ikke har skrevet historierne ned, som jeg lige har fortalt.

Det animerede Henrik Nielsen til at skrive en bog om ikke alene det at have skabt verdens største samling af Ferguson-traktorer, men også med et spændende indblik i et liv med masser af skrabertrang, udfordringer og fuld gas fremad.

I bogen “Med gashåndtaget i bund” spørger han sig selv, hvad det er, som får en mand med Parkinsons sygdom til at samle 300 Ferguson-traktorer i sine landbrugsbygninger. Han fortæller åbenhjertigt om sin barndom og familien, jordomrejserne, skilsmisse, alkohol og om museet, han var tæt på at afhænde sidste år. Men hvor der ved Ferguson-dagene i maj blandt de 3.000 gæster dukkede en sponsor op, der gjorde det muligt at videreføre Danmarks Ferguson Museum på gården i Stourup ved Juelsminde.

Øjenåbner

Henrik Nielsen indrømmer i sin bog, at det slet ikke er så nemt at være forfatter, men det har både været spændende men også skræmmende at skrive og bagefter læse en bog, der handler om én selv. “Gud, er det virkelig sådan, jeg opfører mig? Det kan godt være en øjenåbner for mig”, slutter museumsejeren sin bog.

Den nye bog er en biografi om en person, der aldrig kan sidde stille.

Facebook
Twitter
LinkedIn
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.