Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Truckerlivet – minder fra en svunden tid

Truckerlivet - minder fra en svunden tid

Poul Erik Hadberg

På lager

250,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2019
 • Format
Indbundet
 • Vægt
558 g
 • ISBN
978-87-89792-73-6
 • Forlag
 • Sider
138
 • Udgave
1
 • Forfatter

Truckerlivet – minder fra en svunden tid

“Truckerlivet gennem tiderne” er en unik fortælling om livet som lastbilchauffør mellem 70’erne og 90’erne, sådan som den er blevet delt af den erfarne og nu pensionerede eksportchauffør, Poul Erik Hadberg.

I denne bemærkelsesværdige bog får vi et dybt indblik i de mænd og kvinder, der udgjorde rygraden i Europas økonomi og det europæiske marked. Gennem deres utrættelige indsats, til trods for de udfordrende arbejdsforhold, formåede de at forbinde nationer, skabe velstand og transportere varer på tværs af grænserne. Poul Erik Hadbergs karriere som lastbilchauffør var præget af en konstant strøm af udfordringer og eventyr, der tog ham til fjerne steder og gav ham en palet af uforglemmelige oplevelser. I hans biografi åbner Poul Erik op og deler en række af disse bemærkelsesværdige øjeblikke, alt sammen præsenteret med en let og munter tone.

Humor og optimisme fungerede som uundværlige følgesvende for lastbilchauffører som Poul Erik. Disse kvaliteter var afgørende for at tackle de daglige udfordringer og vedvarende pres, der følger med et arbejde, der kræver både styrke og tålmodighed. Gennem hans beretninger indser vi, at det at finde det lysende og sjove i hverdagens strabadser ikke kun var en overlevelsesstrategi, men også en nøgle til at opretholde en sund mental tilstand og en vedvarende entusiasme.

“Truckerlivet – minder fra en svunden tid” er ikke bare en skildring af en karriere, men også en hyldest til alle de lastbilchauffører, der har formet kontinentets økonomiske landskab og udvekslingen af varer gennem årtierne. Poul Erik Hadbergs fortælling er en påmindelse om, at bag hver lastbil på vejen er der en historie, et smil og en person, der udfører en opgave, der går langt ud over at føre en last fra A til B.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • Tanker på vejen - livet på landevejen
  Tilbud!
  250.00 DKK
  298.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.