Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Tanker på vejen – livet på landevejen

Tanker på vejen - livet på landevejen

Hans E. Rasmussen

Tilbud!
På lager

Original price was: 298,00kr..Current price is: 250,00kr..

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2014
 • Format
Indbundet
 • Vægt
703 g
 • ISBN
978-87-89792-51-4
 • Forlag
 • Sider
192
 • Udgave
1
 • Forfatter

Tanker på vejen – livet på landevejen

Hans E. Rasmussen, er kendt for mere end 10 år som skribent på lastbilmagasinet, og gjorde sin entre på bladet, ved at kritisere en artikel til bladet. Siden den dag, har han hver måned, skrevet om alt fra egne spændende ture, politik, over østeuropæernes indtog, til meninger og holdninger.

Læser man hans klummer i Lastbilmagasinet, vil enhver vide, at han elsker den danske transportbranche højt. På godt og ondt, beskrives de mange problemstillinger der altid har været i denne hårdt ramte og udsatte branche.

Der er ingen tvivl om at livet som lastbilchauffører, rummer historier der er værd at fortælle. Kombineres disse historier med en forfatter der forstår at skrive, og udnytte ytringsfriheden, har vi fat i en samling historier der sætter debatterne i gang, langt op i hierarkiet, og det er net det han gør i Tanker på vejen – livet på landevejen.

Ingen kan føle sig sikker, når Hans sætter sig bag computeren, for at skrive sin elskede klummer. Speditører, politikere, vognmænd, og selv sine kollegaer på vejene står tit for skud, når han ytrer sine meninger om sit elskede erhverv.

Nu har Hans 10 år’s jubilæum på Lastbilmagasinet, og fejrer dagen ved at udgive de bedste artikler, fra de første fem år som klummerskribent. De fleste historier i Tanker på vejen – livet på landevejen er krydret med kommenterer, der give en god forståelse for det efterspil der har været ved hans skriverier.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • Løgn og lastbiler - skrøner fra landevejen
  Få tilbage
  198.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.