Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Et liv blandt lastbiler

Et liv blandt lastbiler

Bent Nielsen

På lager

250,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2018
 • Format
Indbundet
 • Vægt
577 g
 • ISBN
978-87-93589-04-9
 • Forlag
 • Sider
152
 • Udgave
2
 • Forfatter

Et liv blandt lastbiler

Udgave 2. af denne bog, indeholder et stort kapitel om Im. Stiholt, som beskriver hvordan Immanuel Stiholt får bygget hans koncern op, med begyndelse i en lille automobilforretning i Sæby. Det bliver starten, på en af Skandinaviens største lastvognscentre.

Bent Nielsen er lidt af en legende blandt nordjyske, norske vognmænd og chauffører. Han startede som mekaniker hos Scania-forhandler Im. Stiholt A/S i Sæby i 1969, avancerede ret hurtigt til værkfører, og senere til værkstedschef. 29 år blev det til i alt, hvor de tre navne Im. Stiholt, Scania og Bent Nielsen var nært knyttede til hinanden. Der findes ikke mange mennesker, som har viet sit liv til et liv blandt lastbiler, og som ved lige så meget som Bent om, hvordan en Scania er skruet sammen, og ingen der ved mere.

Bent har den opfattelse, som han naturligvis delte med kunderne, at en lastvogn er til for at køre på vejene, og ikke for at stå stille. Så når en chauffør eller en vognmand ringede til Bent og fortalte, at hans bil var kørt i stykker, og at det lokale Scania-værksted ikke ville rykke ud omgående, gik der ikke lang tid, inden Bent og en eventuel makker var undervejs.

“Et liv blandt lastbiler”, handler især om alle de reparationer, Bent har udført under primitive forhold, på rastepladser, eller i vejkanten, et eller andet sted i Danmark, og det øvrige Europa. Det kunne være udskiftning af et bagtøj i Ungarn, eller en større motorreparation i Østrig. Eller den lokale vognmand, der hang fast i en snestorm med en ødelagt brændstofpumpe. Bilerne kom altid ud at køre igen, for Bent har et motto, som han har overtaget fra hans læremester: ”Hvis man ikke har det, man skal bruge, må man bruge det man har”.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • danske eksportvognmænd
  298.00 DKK
 • Eksport med lastbil
  Tilbud!
  250.00 DKK
  298.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.