Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Lastbilerne – vejens arbejdsmænd

Lastbilerne - vejens arbejdsmænd

Jens Jessen

På lager

348,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2006
 • Format
Indbundet
 • Vægt
1306 g
 • ISBN
978-87-98972-52-5
 • Forlag
 • Sider
250
 • Udgave
1
 • Forfatter

Lastbilerne – vejens arbejdsmænd

Denne bog er en dybtgående beretning, der kaster lys over lastbilernes rolle i Danmark helt fra deres spæde begyndelse og op til omkring 1980. Bogen fanger essensen af den bemærkelsesværdige udvikling, som lastbiltransporten har gennemgået i løbet af disse år. Den fremhæver en imponerende række af de førende mærker inden for lastbilindustrien, såsom Volvo, Scania-Vabis, Triangel, Mercedes, Mack, MAN, Büssing, Leyland og mange flere. Ikke alene fokuserer beretningen på selve lastbilerne, men den udforsker også den væsentlige danske dimension af deres historie.

Læsere får mulighed for at fordybe sig i den fascinerende historie om udviklingen af dieselmotoren og dens indvirkning på lastbilindustrien, inklusive de udfordringer og fremskridt, der opstod i tiden under krigen, hvor gengas var en væsentlig faktor.

Selvfølgelig ville historien om lastbiler være ufuldstændig uden at tage højde for de mennesker, der driver dem. Lastbilerne – vejens arbejdsmænd præsenterer flere afsnit, der dykker ned i begivenhedsrige ture med eksportchauffører. Disse ture fører læserne på en rejse gennem historien, fra tiden under 2. Verdenskrig til den dynamiske periode i efterkrigstidens Europa. Derudover udforsker bogen lastbilernes betydning bag jerntæppet og deres rolle i forbindelse med transport til Mellemøsten.

Som en visuel forstærkning af historien i Lastbilerne – vejens arbejdsmænd, ledsages teksten af en rigdom af fotografier, der strækker sig fra år 1910 og frem til moderne tid. Disse billeder fanger øjeblikke, der fortæller en utrolig historie om udviklingen af lastbilindustrien og dens uundværlige plads i Danmarks historie.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • Et liv blandt lastbiler
  250.00 DKK
 • Eksport med lastbil
  Tilbud!
  250.00 DKK
  298.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.