Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Tyske Motorcykler

Tyske Motorcykler

Villy Poulsen

På lager

Original price was: 298,00kr..Current price is: 150,00kr..

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2004
 • Format
Indbundet
 • Vægt
634 g
 • ISBN
87-89792-72-6
 • Forlag
 • Sider
144
 • Udgave
1
 • Forfatter

Tyske Motorcykler

Dette omfattende værk udforsker en af verdens mest indflydelsesrige motorcykelnationer med en overvældende mængde på over 600 forskellige fabrikker gennem det 20. århundrede. Her dykker vi ned i historien om store mærker som BMW, NSU, DKW, Horex, Adler, TWN, Hercules, Maico og mange flere, samt utallige mindre kendte mærker, der alle spillede en rolle i denne fængslende fortælling. Med sine imponerende 144 sider, inviterer denne bog læseren til en fascinerende rejse gennem tiden, der udfolder sig som et kalejdoskop af motorcykelkultur og innovation.

I hjertet af denne fortælling om de stærke motorcykeltraditioner ligger navne og mærker, der har præget veje og racerbaner. Fra ikoniske BMW-modeller, der har skåret sig vej gennem landskaber, til de tekniske mesterværker fra NSU, DKW og de elegante linjer fra Horex. Vi udforsker også de mindre kendte tyske motorcykler, men ikke mindre værdifulde, bidrag fra fabrikker som Adler, TWN, Hercules og Maico – en mangfoldighed af mærker, der har skabt et komplekst vævet bånd i historien om motorcykler.

De 144 sider af denne bog er fyldt med spændende beretninger om pionerer og passionerede skabere, der har efterladt deres præg på motorcykelverdenen. Gennem hver ombæring af siderne bliver læserne indhyllet i historier om teknologiske fremskridt, designs, som er blevet legendariske, og de mennesker, der har været drivkraften bag det hele. Fra det øjeblik du begynder at læse, tager denne bog dig med på en rejse gennem epoker og æraer, hvor motorcyklens hjul har banet sig vej ind i vores liv og kultur.

Så træd ind i denne verden af motorcyklernes evolution, hvor hvert kapitel bringer dig tættere på tyske motorcykler og mennesker, der har formet den. Dette storværk er ikke blot en bog, det er en dør til en verden af rå kraft, æstetik og det uforlignelige bånd, der opstår mellem rytter og maskine.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • bmw motorcykler
  298.00 DKK
 • Engelske Motorcykler
  Tilbud!
  150.00 DKK
  298.00 DKK
 • Italienske Motorcykler
  Tilbud!
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.