Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

MOTOmania 2

MOTOmania 2

Holger Aue

På lager

175,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2014
 • Format
Indbundet
 • Vægt
385 g
 • ISBN
978-87-89792-86-6
 • Forlag
 • Sider
48
 • Udgave
1
 • Forfatter

MOTOmania 2

De er blevet et halvt år ældre, men fire år mentalt yngre.

Anthon “Andenplads” og Hans “Hæsblæs” opfinder udtrykket pansersluse, og udnytter skattekronerne optimalt.

Den nye MOTOmania indeholder et omfattende kursus, der vil få håret på brystkassen til at gro et par centimeter – selv på pigerne.

Robert “Røgslør” få endelig taget sig sammen, og fortæller sine kammerater om hans hemmelige passion for 2-taktere, og tager til træf for maskiner der lyder som bistader.

MOTOmania 2, slutter selvfølgelig af med et “smukt” juleeventyr.

Bent ”Brembo” / rå-kawa z1000
Har kørt kawasaki siden fødslen, og hader standard motorcykler. Han forsvandt ind i sin garage i 2 år og byggede sin drømmemaskine. på sin venstre røvbalde har han fået et K tatoveret.

Robert ”Røgslør” / Ducati pantah 500
Piner altid sin motor over 10000 omdrejninger: ”inden da sker der ikke noget”. Trods alle de omdrejninger har den rundet 190.000. Alle undrer sig over at den kører endnu – mest ham selv. hans hemmelige lidenskab er to-takter! bare ikke nogen finder ud af det ………

Hans ”Hæsblæs! / moto guzzi le mans
I stedet for et anstændigt job tegner han fjollede små mænd. Han er vild med sportslige italienere  med store bry… cylindre. Lever efter mottoet ”høj ydelse er godt, endnu mere er bedre”. Prøver bestandigt at forbedre sin ”Le man”. Hatten af for alt der giver fart!

Gustav ”Gedestyr” / Cagiva elefant 900 i.e.
Fuldblods biker med udpræget hang til god vin og italiensk mad. Med sit ombyggede ”ørkenskib” er han den absolutte skræk for alle. Ordet langsom eksisterer ikke i hans ordforråd.

Anthon ”Andenplads” – Laverda 750
Manden til det grove. Svejser rør sammen hvor det kræves. Har mindst 3 venstre hænder. hans Laverda er en stabil motorcykel, indtil han har haft en svensknøgle i hånden. Hans foretrukne værktøj er hammer og koben.

Læs om de skøre gutter i MOTOmania 2.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • MOTOmania 5
  175.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.