Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Joe Bar Team 2

Joe Bar Team 2

Fane

På lager

175,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2017
 • Format
Indbundet
 • Vægt
399 g
 • ISBN
978-87-93589-15-5
 • Forlag
 • Sider
48
 • Udgave
1
 • Forfatter

Joe Bar Team 2

Nu er der gået 20 år, siden vi i 70’erne så hvordan de fire møtrikker: Ebbe Emhætte, Uffe Udkørt, Benny Bundgas og Tino Tyvstart straffede bylivet, med deres højtråbende stålmaskiner. Hvad er der tilbage af de velsignede tider, hvor der blev kørt med toptrimmede motorer, oplagt udstødning, og gashåndtaget i bund, for at vinde kampen om byens gader.? Nu har ordensmagten vel langt om længe fået styr på byen, så der er faldet ro – for fra kaos må nødvendigvis komme orden. Her på tærsklen af det 21 århundrede blæser fornuftens vind de sidste rester væk, af fortidens galskab. Der pumpes vel ikke længere benzinblandet blod gennem ungdommens hjerter?

Huh? Bunch of pussies! … No way! Ungdommen har taget over, og de gamle gutter, må kæmpe ekstra hårdt for at bibeholde Deres image. De tre nye ”unge” karakterer, har fået navnene: Bob ”Harley”, Tommy ”Tilt” og Palle ”Patron”. Joe Bar Team 2 beviser at den evige historie gentager sig gang på gang.

Bob ”Harley” kører på HD 883 Sportstrack.
Bob blev kendt for sit ekstraordinære valg af knallertmærket Honda DAX, som han elskede og kørte på i mange år, men hans længsel og hemmelige drøm, var at få en vaske ægte Harley. Ved at bestjæle sine venners sparebøsse, og fiflede lidt med selvangivelsen, fik han endelig råd. Hans ven, som også arbejder på havnen og med adgang til “lovlig” import, påstår at det er en XR 750 replika, Harleys berømte baneracer, men alle andre kan godt se at det i virkeligheden er en almindelig Sportster.

Tommy ”Tilt” kører på Yamaha 600 XTE ”Supermotard”
Tommys første møde med asfalten, gik hårdt ud over tænder, albuer og knæ. Det har givet ham de største erfaring om styrt, og kender derfor de mange asfalttyper. Han mener at motorcykler på ét hjul er en naturlig del at det moderne bybillede. Tommy elsker det simple og praktiske håndværk, og har derfor kastet sin kærlighed på den legesyge 4 takts Yamaha. Kombinationen af smidighed, og optræk, gør denne maskine til et ondt værktøj i byen og på de snoede landeveje.

Palle ”Patron” kører på Yamaha 1200 V Max
Palle gør ikke noget halvt, og ordet “kompromis” findes ikke i hans ordforråd. Så hvorfor nøjes, når man kan gå direkte fra sin 45 scooter til et svin af en 1200 V MAX. Det enorme drejningsmoment, tilfældigt vejgreb, og ineffektive bremsere, kræver et stærkt hjerte og arme af stål, for at vride motorcyklens værdige gashåndtag.

Joe Bar Team 2 rummer nogle fantastiske historier, og ekstraordinære tegninger.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • Joe Bar Team 4
  175.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.