Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Med lastbilen som levevej

Med lastbilen som levevej

Erik Nielsen

Tilbud!
På lager

Original price was: 298,00kr..Current price is: 250,00kr..

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2016
 • Format
Indbundet
 • Vægt
634 g
 • ISBN
978-87-89792-99-6
 • Forlag
 • Sider
164
 • Udgave
2
 • Forfatter

Med lastbilen som levevej

Bogen er skrevet af den tidligere eksportchauffør Erik Nielsen, som beskriver sin tid på landevejene i Europa, med et par afstikkere til Afrika og Mellemøsten i 1970´erne og 80´erne.

Vi hører om arbejdsvilkårene for eksportchauffører på den tid i et Europa, der var delt skarpt op i øst og vest med megen bureaukrati og kontrol ved grænserne. Det var hårdt arbejde at køre de lange, trivielle ture og kunne være farligt, dels i trafikken, dels hvis man blev involveret i menneskesmugling eller kom i kløerne på den italienske mafia. Men vi hører også om sammenhold mellem chaufførerne, fester, skæg og ballade. Besværlige, sjove og groteske situationer bliver beskrevet i “Med lastbilen som levevej” med et glimt i øjet.

Erik Nielsen fik sin ilddåb som eksportchauffør, da han skulle køre oksekød til Libyen og måtte vente to dage på at komme ind i Tripoli, fordi det var Gadaffis fødselsdag. Lastbilens kølemaskine var gået i stykker, og kødet var blevet grønt, da det kom frem, men det så man stort på dernede. Da kødet skulle losses, blev de halve kalvekroppe blot smidt på gulvet i kølehuset, og da man ikke kunne nå højere op, brugte man de allerede aflæssede kroppe som trapper!

Denne udgave af Erik Nielsens bog, indeholder mange af hans originale billeder, som ikke kom med i den første udgave.

”Med lastbilen som levevej” giver et godt indblik i en eksportchaufførs hverdag i 70´erne og 80´erne med ture til Østeuropa, Mellemøsten og Nordafrika.

Erik Nielsen var en af de første lastbilchauffører som skrev og fik udgivet sine beretninger, via denne bog.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • Vejen til Mellemøsten 2
  250.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.