Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Joe Bar Team 1

Joe Bar Team 1

Bar2

På lager

175,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2016
 • Format
Indbundet
 • Vægt
397 g
 • ISBN
978-87-89792-75-0
 • Forlag
 • Sider
48
 • Udgave
1
 • Forfatter

Joe Bar Team 1

Joe Bar Team er en berømt biker tegneserie, som har sin oprindelse i Frankrig. Den blev oprindeligt udgivet af Vents d’Ouest, som striber, i 1975. Det første album blev udgivet i 1990, hvor mange af motorcyklerne blev skiftet ud med lidt nyere modeller, og er sidenhen blevet til i alt otte i serien. Det første og femte album blev lavet af Bar2, og de andre seks blev lavet af Fane.

Tiden hvorfra de oprindeligt er tegnet er ikke afgørende, da mange af de situationer, som kørerne i denne serie støder på er tidsløse, og indeholder mange af de situationer som de fleste motorcykelkørere kan nikke genkendende til. Det er humoristiske tegninger der vil få selv den hårdeste biker til at bryde ud i latter.

Når det handler om verdensmesterskab i livsfarlig opbremsning og bad-ass opførsel, så styrer Joe Bar Team 1 suverænt – mener de selv. På cafehjørnet, hvor de holder til, slippes alle hæmninger løs. Her diskuteres jævnligt, om det er de snoede veje, cafeen, dødsløbene, motorstørrelsen, eller at undgå betjentene der er det vigtigste. Alle er dog enige om at de er rebeller, og kører på legendariske motorcykler.

Vi befinder os i 1975, og mange fra forstæderne, har fundet ud af at motorcykler er vejen frem til et langt og lykkeligt liv. Kan de tage fejl. ????

I den danske udgave af Joe Bar Team 1, har hoved karaktererne fået navnene; Ebbe Emhætte, Uffe Udkørt, Tino Tyvstart og Benny Bundgas.

Når det er koldt, fryser de – når det er varmt sveder de – når det regner bliver de våde – når det sner er det glat.

Tino ”Tyvstart” kører på Norton 850 Commando. Tino har, trods mange advarsler, formået at pille så meget ved hans maskine, at den ikke kan køres uden risiko for tab af legemsdele.

Ebbe ”Emhætte” kører på Honda CB 750. Ebbe, har fra fødslen været hæmmet af hans enorme næse, og kan suge stort set alt ind. Af samme årsag fik han, som ganske lille, øgenavnet ”emhætte” af hans mor og far.

Benny ”Bundgas” kører på Kawasaki 750 H2. Benny kender kun to mulige positioner på gashåndtaget, som til tider giver ham problemer med ordensmagten. Deraf kælenavnet ”Bundgas”

Uffe ”Udkørt” kører på Ducati 900 SS. Uffe mener denne maskiner er bygget specielt til ham, og ingen anden kan kører den så godt som ham.

Men læs selv om de skøre gutter i Joe Bar Team 1.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • MOTOmania 2
  175.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.