Husk at bestille inden den 23 december og modtag din pakke hurtigt

Din kurv

Honda Mortorcykler – en fantastisk historie

Honda Mortorcykler – en fantastisk historie

Villy Poulsen

Bog info
  • Forfatter
  • Format
Indbundet
  • Udgave
2
  • Sider
143
  • Forlag
  • ISBN
978-87-89792-58-3
  • Vægt
559 g
  • Udgivelsesår
2002
På lager

298,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,- (Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Honda Mortorcykler – en fantastisk historie

Dyk ned i fortællingen om den mest ikoniske motorcykel gennem tiderne, som har formet landskabet af tohjulede eventyr. Denne bog tager dig med på en episk rejse gennem historien, hvor du udforsker rødderne af denne legendariske maskine. Oplev fabrikkens dedikation til håndværk og innovation, og mærk adrenalinen pumpe i motorsportens verden, hvor Honda-motorcykler har efterladt et uudsletteligt aftryk.

Men det er ikke kun en historie om metal og teknologi – det er en fortælling. Deltag i de utallige eventyr, der virkelig giver denne historie liv.

Og lad os ikke glemme det æstetiske aspekt. Denne bog er ikke blot en kilde til viden, men også en visuel fornøjelse. Med omhyggeligt udvalgte illustrationer og billeder bringes Honda-motorcyklernes tidløse skønhed til live på siderne, så du kan næsten høre motorernes brøl og mærke vinden i dit hår, mens du bladrer gennem siderne.

“Flot bog – flot illustreret” er ikke blot en tilfældig beskrivelse. Honda Mortorcykler – en fantastisk historie er skabt med omhu og hengivenhed, både i ord og billeder, for at fange den sande essens af Honda-motorcyklernes utrolige rejse. Så træd ind i verden af ræs, eventyr og lidenskab, og oplev historien om Honda Motorcykler som aldrig før.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.