Husk at bestille inden den 23 december og modtag din pakke hurtigt

Din kurv

Historien om Honda Shadow

Historien om Honda Shadow

Poul Helge Andersen

Bog info
  • Format
Indbundet
  • Udgave
1
  • Sider
245
  • Forlag
  • ISBN
978-87-89792-63-7
  • Vægt
711 g
  • Udgivelsesår
2011
På lager

298,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,- (Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Historien om Honda Shadow

Hondas populære Shadow-serie er blevet produceret siden 1983 og produceres stadigt i dag – mere end 25 år senere. Gennem årene har den gang på gang været banebrydende i udviklingen af fabrikscruisere. Mærkværdigvis har disse herlige maskiner aldrig før fået deres egen bog. Serien har altid været meget populær og en Shadow har flere gange været årets mest solgte motorcykelmodel i USA, men indenfor motorcykellitteraturen levnes den typisk bare et par sider i generelle Honda-bøger. Det er der nu rådet bod på. For første gang findes der nu et værk, som omhyggeligt beskriver de enkelte modeller og deres udvikling fra lanceringen i 1983 og frem til år 2000. I Danmark er mere end hver tiende Honda en Shadow og mere end 3.200 Honda Shadow er i alt indregistreret her. Imidlertid er mere end tre fjerdedele af dem modeller eller årgange, som aldrig blev importeret til Danmark af de officielle kanaler. Denne bog beskriver modeller fra hele verden, men lægger særlig vægt på Danmark, Tyskland og det vigtige modermarked i USA.

Bogen “Historien om Honda Shadow” er rigt illustreret og Shadow-ejere fra det meste af verden har bidraget med private billeder for at vise både originale maskiner og spændende ombygninger.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.