Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

De tre racermusketerer

De tre racermusketerer

Carsten Frimodt

På lager

Original price was: 298,00kr..Current price is: 150,00kr..

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2007
 • Format
Indbundet
 • Vægt
1365 g
 • ISBN
978-87-989725-5-6
 • Forlag
 • Sider
316
 • Udgave
1
 • Forfatter

De tre racermusketerer

Dette er det ultimative værk om formelkørsel i 1960’erne, der bringer læseren tilbage til en æra fyldt med spænding og adrenalinfyldte øjeblikke. Bogen præsenterer en omfattende beskrivelse af de tre store motorsportshelte, Jens Christian Legarth, Jørgen Ellekær og Hartvig Conradsen, som satte deres præg på de danske racerbaner. Deres utrolige bedrifter og bemærkelsesværdige præstationer er nøje udfoldet i detaljer, og deres navne er blevet ikoner inden for racinghistorie.

Men det er ikke kun de legendariske helte, der fylder siderne i “De tre racermusketerer”. Alle konkurrenterne, der kæmpede om sejren, får deres velfortjente plads i historien. Formelbilerne, deres design, tekniske specifikationer og unikke egenskaber, bliver grundigt beskrevet og analyseret. Banerne, hvor kampene fandt sted, bliver også nøje gennemgået med spændende detaljer om deres udfordringer og karakteristika. Klasserne og løbene bliver levende beskrevet, og læseren får et indblik i de taktikker og strategier, der blev anvendt for at opnå sejr.

De tre racermusketerer er prydet med en imponerende samling af fotografier, der fanger stemningen og atmosfæren fra racingens guldalder. Disse billeder vækker nostalgien og giver læseren mulighed for at opleve tiden og stedet på en visuel måde. Gennem de spændende fotos transporteres læseren tilbage i tiden, hvor ryttergårdene summende af aktivitet og spænding.

Denne bog er mere end bare en læseoplevelse. Den er en tidsmaskine, der tager læseren med på en uforglemmelig rejse tilbage til formelkørselens storhedstid i 1960’erne. Det er en hyldest til de legendariske helte, deres konkurrenter, bilerne, banerne og løbene, og det er en fejring af en æra, der stadig vækker beundring og fascination hos motorsportfans verden over.

De tre racermusketerer er velskrevet, og rummer en racinghistorie som ikke alle husker.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • Helte i standardbiler (Del-1)
  Udsolgt
  398.00 DKK
 • Skandinavisk racerelite
  Tilbud!
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.