Husk at bestille inden den 23 december og modtag din pakke hurtigt

Din kurv

Danske bilbyggere

Danske bilbyggere

Hans Pedersen

Bog info
  • Format
Indbundet
  • Udgave
1
  • Sider
168
  • Forlag
  • ISBN
978-87-91427-32-9
  • Vægt
600 g
  • Udgivelsesår
2013
På lager

298,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,- (Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Bogen ”Danske bilbyggere – forsøg på en dansk bilproduktion efter anden verdenskrig” udgives i anledning af Dansk Vintage Motor Clubs 50 års jubilæum.

Bogen beskriver de mange ukuelige pionerers utrættelige forsøg på at skabe en dansk bilproduktion – både med benzin- og eldrevne biler. Forsøg der har kostet både blod, sved, måske tårer, men ikke mindst mange penge!

Bogen er blevet til efter en utrættelig indsats af ikke mindst Hans Pedersen og Claus Frausing, der sammen med undertegnede har indsamlet og redigeret et stort materiale, der for det mestes vedkommende ikke tidligere har været kendt og offentliggjort. De fleste af de danske bilpionerer lever endnu, og har kunnet give historien det præg af autenticitet, der gør historien levende og nærværende. Der er ikke tidligere udgivet en samlet præsentation af denne danske foretagsomhed.

Vi håber bogen ”Danske bilbyggere” bliver et værdigt bidrag til fortællingen om dansk bilproduktion. En bilproduktion, der ikke altid har haft danske myndigheders bevågenhed og heller ikke har tiltrukket den almindelige danskers interesse i større grad. I hvert fald ikke i en grad, der har gjort produktionen særlig rentabel.

Med bogen vil vi også sikre disse bilbyggere, der troede på deres projekter, at deres indsats ikke bliver glemt i en hastigt foranderlig verden, hvor industriproduktion trækkes til fjernere egne af kloden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.