Husk at bestille inden den 23 december og modtag din pakke hurtigt

Din kurv

Speedwayliv

Speedwayliv

Ib Søby

Bog info
  • Forfatter
  • Format
Hæftet
  • Udgave
1
  • Sider
279
  • Forlag
  • ISBN
978-87-92746-63-4
  • Vægt
668 g
  • Udgivelsesår
2014
På lager

198,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,- (Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn

SPEEDWAYLIV med forord af Ole Olsen er en bog der giver et unikt indblik i sportens hæsblæsende univers, i triumferne og tragedierne, og i de skæbner og personligheder der henrykker og fascinerer millioner af fans og tv-seere over hele verden. Siden Ole Olsen blev verdensmester i speedway den 10. september 1971, har speedway haft en fantastisk bevågenhed i Danmark, og senere blev Ole Olsens succeser fulgt op af verdensstjerner som Erik Gundersen, Hans Nielsen og Nicki Pedersen. Samtidig har sporten bevæget sig fra mindre stadioner til store arenaer som Millennium Stadium i Cardiff og Parken i København. Speedwayliv indeholder en række selvstændige kapitler som på hver sin måde beskriver aspekterne i en farlig sportsgren hvor kørerne duellerer med livet som indsats og døden som ledsager – hver gang. Fire mand på hver sin motorcykel. Fire omgange a 300 meter. Ingen bremser og ingen gear. Rå kraft og acceleration fra nul til 100 km/t på under to sekunder. Hurtigere end en Formel 1-racer. Let overskueligt og forståeligt. Speedway var allerede en af de mest tv-venlige sportsgrene længe før fjernsynet overhovedet blev opfundet. Den billedrige bog byder også på en gennemgribende historisk statistik som er et must for alle speedwayfans.

Ib Søby er sportsjournalist og forfatter. Trods et alsidigt virke har speedway altid været hans hjertebarn og han har siden 1998 været populær tv-kommentator på dk4, DR1 og Eurosport. I 2010 blev Ib Søby hædret med det sjældne fortjensttegn i guld af Danmarks Motor Union for sit utrættelige virke i sportens tjeneste, både som journalist, producer og foredragsholder.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.