Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Nimbus – Danmarks motorcykel

Nimbus - Danmarks motorcykel

Villy Poulsen

På lager

298,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
 • Udgivelsesår
2002
 • Format
Indbundet
 • Vægt
699 g
 • ISBN
978-87-89792-64-4
 • Forlag
 • Sider
190
 • Udgave
4
 • Forfatter

Nimbus – Danmarks motorcykel

Tag med på en nostalgisk rejse gennem dansk motorhistorie med vores bog, der strækker sig over 200 spændende sider. Her udforsker vi en sand perle af dansk ingeniørkunst og køretøjsarv – Nimbus Motorcyklerne. Bliv fortryllet af historien om disse ikoniske tohjulede køretøjer, der fangede hjertet af både den almindelige borger og den militære verden.

Vi dykker ned i de tekniske detaljer, der gjorde Nimbus-motorcyklerne til et enestående køretøj. Fra de ikoniske motorer med den vandrette cylinderkonfiguration, afdækker vi hemmelighederne bag deres pålidelighed og robusthed. Gennem interviews med entusiaster, samlere og eksperter får du et indblik i, hvordan Nimbus-motorcyklerne blev mere end blot et transportmiddel – de blev en del af dansk kultur.

“Nimbus – Danmarks motorcykel” udfolder historien bag Nimbus-motorcyklerne fra deres spæde begyndelse i 1919, gennem detaljerede beskrivelser, autentiske fotografier og uforglemmelige anekdoter, hvor dansk innovation og kvalitet var på sit højdepunkt.

Udover tekniske aspekter udforsker vi også Nimbus-motorcyklernes kulturelle indflydelse på Danmark. Fra at være et pålideligt arbejdsredskab til at repræsentere en følelse af frihed på de danske veje, har disse motorcykler en særlig plads i hjertet af dem, der har haft fornøjelsen af at opleve dem.

Så slå op i “Nimbus – Danmarks motorcykel” og lad dig fordybe i historien om Nimbus Motorcyklerne. Det er mere end bare sider med tekst og billeder – det er en hyldest til noget af det mest danske, der nogensinde er skabt på to hjul.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

 • Danske Motorcykler
  298.00 DKK
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.