Husk at bestille inden den 23 december og modtag din pakke hurtigt

Din kurv

Knallerteventyret – fra røvskubber til twinsæde

Knallerteventyret - fra røvskubber til twinsæde

Peter Fredsted

Bog info
  • Forfatter
  • Format
Indbundet
  • Udgave
1
  • Sider
248
  • Forlag
  • ISBN
978-87-89792-65-1
  • Vægt
861 g
  • Udgivelsesår
2014
På lager

298,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,- (Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Knallerteventyret – fra røvskubber til twinsæde

Nu er den her – det samlede danske knallerteventyr der beskriver produktionen af danske knallertmærker, fra den første model der blev produceret, til den sidste model der blev sendt ud i trafikken.

Bogen tager dig med tilbage til knallertens barndom – den vidunderlige driftige knallertperiode, hvor danskproducerede knallerter prægede det danske trafikbillede. Transportmidlet med den lille motor, der på mere end én måde satte skub i Danmark.

Knallerten blev folkelig og endda en “smart” transportform benyttet af alle. Der var lagerarbejderen, der skulle tidligt op og være på sin pind fra morgenstunden. Der var kontormennesket, der på sin søndagspudsede Radexi stille og lidt forsigtig trillede afsted i myldretiden. Der var pigen med armene tæt omkring kæresten for ikke, at glide bagud af twinsædet – og ja, selvfølgelig, så var der jo den royale kørsel, når vor tennisklædte Prins Henrik drog afsted på Velo’en. I de sociale sammenhænge var der liv og glade dage blandt Danmarks ungdom. Måske lidt ‘Wild kørsel’ og en lille smule ballade nede på hjørnet med disse ‘knallertknægte’ og deres ‘tøser’. Plus de titusinder andre der dagligt benyttede dette fantastisk smarte driftsikre, teknisk forholdsvis enkle og prisbillige befordringsmiddel.

Knallerteventyret – fra røvskubber til twinsæde giver en oversigt og beskrivelse af alle knallertmærker af betydning, der helt eller delvist er blevet produceret i Danmark. Bogen er blevet til på baggrund af arbejdet med og materiale om knallerter samlet gennem de seneste 30 år. Der er tale om mangfoldige kilder i form af brochurer, artikler, bøger og et utal af samtaler med ‘det danske knallertfolk’.

Dette er den første udgivelse som medtager samtlige kendte knallertmærker. Knallerteventyret – fra røvskubber til twinsæde er rigt illustreret med fantastiske farvefotos af den tids drøm af en konfirmationsgave for enhver teenager.

Facebook
Twitter
LinkedIn
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.