Tidsfristen for julehandlen er onsdag den 20. december klokken 15:00

Din kurv

Klassiske scootere

Klassiske scootere

Villy Poulsen

På lager

Original price was: 198,00kr..Current price is: 100,00kr..

Gratis forsendelse fra 800,-
(Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bog info
  • Udgivelsesår
2000
  • Format
Hæftet
  • Vægt
232 g
  • ISBN
978-87-89792-35-4
  • Forlag
  • Sider
88
  • Udgave
1
  • Forfatter

Klassiske scootere

Dyk ned i fortiden og udforsk en rig og mangfoldig historie med vores omfattende gennemgang af de utallige scootermærker og -modeller, der erobrede Danmarks veje i 1950’erne og 60’erne. Bogen tager dig med på en rejse tilbage i tiden, hvor scootere blev symbolet på frihed, stil og mobilitet i en dynamisk æra.

Ved siden af de velkendte Vespa og Lambretta-mærker udforsker vi også de skjulte perler og mindre kendte mærker, der satte deres præg på den danske scooterkultur. Tag et dyk ned i historien om Zündapp Bella, en ægte klassiker med sin ikoniske æstetik og pålidelighed. Gå på opdagelse i NSU’s bidrag til den hurtigt voksende scooterbevægelse og opdag, hvordan Prima, Harley-Davidson og mange flere mærker var med til at forme en unik og farverig fortælling.

Bogen Klassiske scootere er en visuel fest, da den er rigt illustreret med autentiske billeder fra den tid. Disse billeder fanger ikke kun scootermærkernes skønhed og tekniske finesse, men de giver også et unikt indblik i den tidsånd og stil, der prægede denne periode. Hver side fortæller en historie gennem billeder, der minder os om den spænding og frihed, som scooterkulturen bragte med sig.

Uanset om du er en scooterentusiast, historieelsker eller blot nysgerrig på at udforske en overset del af dansk transportkultur, vil “Klassiske scootere” tage dig med på en uforglemmelig rejse. Giv dig selv muligheden for at genopdage disse tidløse maskiner, der blev mere end blot et transportmiddel – de blev symbolet på en æra, der formede Danmarks vejhistorie på to hjul.

Facebook
Twitter
LinkedIn
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.