Husk at bestille inden den 23 december og modtag din pakke hurtigt

Din kurv

Harley Davidson – en levende legende

Harley Davidson - en levende legende

Villy Poulsen

Bog info
  • Forfatter
  • Format
Indbundet
  • Udgave
2
  • Sider
167
  • Forlag
  • ISBN
978-87-89792-45-3
  • Vægt
657 g
  • Udgivelsesår
2005
På lager

298,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,- (Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn

En omhyggelig og detaljeret opdatering af den tidløse klassiker, der omfattende udfolder den fængslende saga om det mest ikonisk amerikanske fænomen: Harley-Davidson motorcyklerne. Denne reviderede udgave tilbyder en endnu dybere indsigt i mærkets bemærkelsesværdige rejse gennem tiden. Læserne får fornøjelsen af en smukt illustreret oplevelse med hver side og en solid, holdbar indbinding, der bevarer bogens skønhed i årtier fremover.

Gennem en kombination af fordybende historiefortælling og visuelle skatte tager bogen læserne med på en rejse gennem Harley-Davidsons utrolige arv. Fra de spæde begyndelser i en lille værkstedsgarage til at blive verdenskendte symbolet på frihed og eventyr på de åbne veje. Denne udgave belyser de afgørende øjeblikke, de banebrydende teknologiske innovationer og det urokkelige engagement, der har vævet Harley-Davidsons historie sammen med Amerikas eget stof.

“Harley Davidson – En Levende Legende” er ikke blot en bog, det er en hyldest til den menneskelige ånd af uafhængighed og mod. Uanset om du er en lidenskabelig motorcykelentusiast, en beundrer af amerikansk kultur eller en historieelsker, vil denne udgave give dig en dybere forståelse af den bemærkelsesværdige arv, som Harley-Davidson repræsenterer. Så lad dig fordybe i siderne af denne mesterlige fortælling, der fejrer en ægte levende legende.

Facebook
Twitter
LinkedIn
* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.