Husk at bestille inden den 23 december og modtag din pakke hurtigt

Din kurv

Biler med sjæl Bind 5

Biler med sjæl Bind 5

Jens Jessen

Bog info
  • Forfatter
  • Format
Hæftet
  • Udgave
1
  • Sider
94
  • Forlag
  • ISBN
87-89792-46-7
  • Vægt
240 g
  • Udgivelsesår
2000
På lager

75,00kr.

Gratis forsendelse fra 800,- (Kun Danmark)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Biler med sjæl Bind 5

MGB/MGC vil bringe læserne tilbage til den britiske bilindustris gyldne æra og vise dem den charmerende kombination af stil og køreglæde. Chevrolet 1929 vil tage dem med på en rejse tilbage i tiden og fordybe sig i den amerikanske bilhistorie, hvor de vil opdage den tidløse skønhed og elegance i denne klassiske model. Ford Taunus-serien vil præsentere læserne for den tyske bilproduktions ekspertise og fortælle historien om en bilfamilie, der har været en fast bestanddel af vejene i årtier.

Biler med sjæl, bind 5 udforsker dybdegående de tekniske specifikationer, designelementer og de historiske øjeblikke, der har formet hver af disse biler. Læserne vil opdage, hvordan Volvo PV444/445 revolutionerede den svenske bilindustri med sin robuste konstruktion og effektive motor. Austin Healey 3000 vil tage dem med på en tur gennem nostalgien med sin klassiske britiske stil og imponerende præstationer. Alfa Romeo Spider vil vække romantikken og bilkulturen i 1960’erne og 1970’erne til live med sin elegante karrosseri og sporty køredynamik.

Taunus-serien er blot nogle få eksempler på de bilmodeller, der fylder siderne i bogen. Denne fascinerende udgivelse dykker ned i historien bag disse ikoniske køretøjer, der hver især har en unik karakter og en særlig betydning for bilentusiaster verden over.

‘Biler med sjæl, bind 5’ er ikke kun en bog om biler, men også en kærlighedserklæring til bilkulturen og historien bag disse fantastiske køretøjer. Med omhyggeligt udvalgte billeder, informativ tekst og lidenskabelig forskning bringer bogen disse biler til live på siderne og inviterer læserne til at opleve den unikke sjæl, som hver af disse ikoniske modeller besidder.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Du kunne også være interesseret i...

* Skal udfyldes
Jeg vil gerne høre mere om:

For at tilmeldes vores nyhedsbrev skal du først give os tilladelse.

Du kan altid afmelde mails fra os ved at klikke "afmeld" nederst i vores email. For yderligere informationer kan du læse vores privatlivspolitik på vores hjemmeside.