”twitter_icon”
  • Nimbus Kakkelovnsrøret

Nimbus Kakkelovnsrøret

Bogen giver både en kulturhistorisk skildring af motoriseringens tidlige år med Nimbus motorcyklen som eksempel og en redegørelse for den tekniske udvikling af denne danske motorcykel i årene 1918 til 1928.

Der fortælles bl. a. om tidens store interesse for motorsport, og det er værd at bemærke, at det netop var på Nimbus, at den tids helte vandt pokaler og laurbærkranse.

Bogens anden del giver et overblik over den tekniske udvikling af NIMBUS-A/B i produktionsperioden 1918 - 28 og tillige et grundigt indblik i mange detaljer i konstruktionen.

»Nimbus 1918 – 28, Kakkelovnsrøret«, rummer et væld af illustrationer – såvel kendte som nye fotografier - men først og fremmest en lang række nye tekniske tegninger, der for en dels vedkommende er farvelagt, specielt til brug i denne bog.

Af hensyn til interessen i udlandet er bogen suppleret med et fyldigt engelsk resumé. Det er bearbejdet og oversat af Charles Duffill, en danskkyndig englænder, der er bosat i Australien, og som naturligvis kører Nimbus.

Bogen er også en håndbog - en opslagsbog - og den er derfor udstyret med en detaljeret indholdsoversigt, en række nyttige tabeller og et komplet reservedelskatalog. Bag i bogen er indlagt en DVD med den første udskrift af de lagerbøger, der hidtil kun har været kendt som utydelige fotokopier, fabrikkens film fra produktionen af ”Kakkelovnsrøret” og nyligt optagne filmklip med startprocedure og en lille ”road movie”.

Nimbus Kakkelovnsrøret

  • 398,00 kr.


Relaterede Produkter

På Nimbus motorcykel Jorden rundt

På Nimbus motorcykel Jorden rundt

En rejse Jorden rundt på motorcykel er en bedrift i sig selv, men når den som her er foretaget på to..

250,00 kr.

Tags: Motorploven