”twitter_icon”
  • Ferguson – den grå slider

Ferguson – den grå slider

Hvem kender ikke en Ferguson-traktor?

Den var en helt afgørende faktor ved dansk landbrugs mekanisering, og enhver landmand kender den.

Os, der kom som feriebørn på landet kender den også.

Det troede jeg også, at jeg gjorde. Men, som man dykker ned i historien om Harry Fergusons genistreg, dukker der mange detaljer op om den geniale traktor og det revolutionerende system; detaljer man levede i lykkelig uvidenhed om. Siden udgivelsen af ”Den grå slider” i 1999 har jeg lært endnu mere om denne så almindelige, men geniale traktor.

Interessen for Fergusons traktorer – både de grå og røde - er større end nogensinde, derfor har jeg simpelthen ikke kunnet lade være med at skrive denne udvidede og kraftigt reviderede udgave af ”Den grå slider”.

Bogen gør naturligvis ikke krav på at være den endelige og fuldstændige historie om Ferguson, men søger at afdække baggrunden for og årsagen til den efterfølgende kæmpesucces for den grå Ferguson. Stadig med en kraftig dansk indfaldsvinkel.

Den første udgave af ”Den grå slider” blev kraftigt revideret og udvidet med nye fotos, brochurer og meget andet materiale i bogen ”Ferguson – Den grå slider og dens røde efterfølgere”. Denne nye bog ”Ferguson – Den grå slider” er en ganske let revideret udgave af forgængeren, men sætter fokus på den grå Ferguson, og er uden de mange brochurer og instruktionsbogen.

Ferguson – den grå slider

  • Forfattere Jørgen Kjær
  • ISBN: 978-87-91427-34-3
  • Tilgængelighed: 12
  • 298,00 kr.


Tags: Motorploven, Jørgen, Kjær