”twitter_icon”
  • Danske Motorbaner

Danske Motorbaner

Der er i årenes løb skrevet en lang række bøger om dansk motorsport. En stor del af disse bøger har været portrætter af enkeltpersoner, jubilæumsbøger fra forskellige klubber og foreninger eller beskrivelser af enkelte motorsportsgrene. Denne bog tager derimod udgangspunkt i de mange motorbaner, der gennem årene har været i Danmark. Som det fremgår af bogen, har der været et stort antal – nogle etableret for et enkelt løb, nogle var kun aktive i få år, og andre har været så heldige at overleve helt til i dag.

Der var en helt speciel stemning på datidens motorbaner – lugtene, lydene, køretøjerne, vinderne, taberne – der har sat sig i erindringen hos både aktive kørere og tilskuere. Det kan læseren få en fornemmelse af i bogens kapitler om udvalgte motorbaner og skelsættende løb samt fortællinger fra datidens aktører.

Motorbanerne var i årenes løb truede, både økonomisk og miljømæssigt men også af byvækst og tidens konjunkturer!  Her er historien om nogle af de både mere kendte og mindre kendte baner og deres skæbne.

Danske Motorbaner

  • Forfattere Jørgen Kjær
  • ISBN: 978-87-91427-35-0
  • Tilgængelighed: 20
  • 298,00 kr.


Relaterede Produkter

Tre Seje Sønderjyder

Tre Seje Sønderjyder

Biografien om de tre seje sønderjyder handler om tre motorsportstalenter, som blev født indenfor en ..

398,00 kr.

Tags: Motorploven, Jørgen Kjær