• MOTOmania 2
De er blevet et halvt år ældre, men fire år mentalt yngre. 
Anthon "Andenplads" og Hans "Hæsblæs" opfinder udtrykket pansersluse, og udnytter skattekronerne optimalt. 

Den nye MOTOmania indeholder et omfattende kursus, der vil få håret på brystkassen til at gro et par centimeter - selv på pigerne. 
Robert "Røgslør" få endelig taget sig sammen, og fortæller sine kammerater om hans hemmelige passion for 2-taktere, og tager til træf for maskiner der lyder som bistader. 
Bogen slutter selvfølgelig af med et "smukt" juleeventyr.

Holger Aue viser med fine detaljerede tegninger, sin kærlighed og besættelse af motorcykelverden, samtidig med at irriterende hustruer og nærtagende betjente angriber dit mellemgulv af latter. Det er en fortælling om de skøreste tegneseriehelte på landevejen, hvor hver kilometer kørt, er et angreb på dine lattermuskler - motorcykler er deres liv!

1994 blev det store gennembrud for Holger Aue, som sender fyrene ud på deres benzin-gennemblødte eventyr, i form af den første tegneserie der ser dagens lys. Sidenhen er tegneserien blevet trykt i det Tyske tidsskriftet "Motorrad", som har ført den groteske humor til kultstatus. De fem skøre tegneseriefigurer fik hurtigt et voksende antal læsere, og går i den danske udgave, under navnene; Gustav Gedestyr, Robert Røgslør, Anthon Andenplads, Hans Hæsblæs og Kurt Tvebakke.

Bent ”Brembo” / rå-kawa z1000
Har kørt kawasaki siden fødslen, og hader standard motorcykler. Han forsvandt ind i sin garage i 2 år og byggede sin drømmemaskine. på sin venstre røvbalde har han fået et K tatoveret.

Robert ”Røgslør” / Ducati pantah 500
Piner altid sin motor over 10000 omdrejninger: ”inden da sker der ikke noget”. Trods alle de omdrejninger har den rundet 190.000. Alle undrer sig over at den kører endnu - mest ham selv. hans hemmelige lidenskab er to-takter! bare ikke nogen finder ud af det ………

Hans ”Hæsblæs! / moto guzzi le mans
I stedet for et anstændigt job tegner han fjollede små mænd. Han er vild med sportslige italienere  med store bry… cylindre. Lever efter mottoet ”høj ydelse er godt, endnu mere er bedre”. Prøver bestandigt at forbedre sin ”Le man”. Hatten af for alt der giver fart!

Gustav ”Gedestyr” / Cagiva elefant 900 i.e.
Fuldblods biker med udpræget hang til god vin og italiensk mad. Med sit ombyggede ”ørkenskib” er han den absolutte skræk for alle. Ordet langsom eksisterer ikke i hans ordforråd.

Anthon ”Andenplads” - Laverda 750
Manden til det grove. 
Svejser rør sammen hvor det kræves. Har mindst 3 venstre hænder. hans Laverda er en stabil motorcykel, indtil han har haft en svensknøgle i hånden. Hans foretrukne værktøj er hammer og koben.

MOTOmania
Sideantal: 48
Format: Hardcover, stor

MOTOmania 2

  • Mærker Holger Aue
  • Produkt Kode: 978-87-89792-86-6
  • Tilgængelighed: 800
  • 175,00 kr.