Kommer snart

Tanker på vejen

Tanker på vejen
298.00 Brand New 1000 In stock! Order now!
Forfatter: Hans E. Rasmussen
ISBN: 978-87-89792-51-4
Lagerstatus: 1000
Pris: 298,00 DKK
Antal:  
Hans E. Rasmussen, er kendt for mere end 10 år som skribent på lastbilmagasinet, og gjorde sin entre på bladet, ved at kritisere en artikel til bladet. Siden den dag, har han hver måned, skrevet om alt fra egne spændende ture, politik, over østeuropæernes indtog, til meninger og holdninger.
 
Læser man hans klummer i Lastbilmagasinet, vil enhver vide, at han elsker den danske transportbranche højt. På godt og ondt, beskrives de mange problemstillinger der altid har været i denne hårdt ramte og udsatte branche.
 
Der er ingen tvivl om at livet som lastbilchauffører, rummer historier der er værd at fortælle. Kombineres disse historier med en forfatter der forstår at skrive, og udnytte ytringsfriheden, har vi fat i en samling historier der sætter debatterne i gang, langt op i hierarkiet.
 
Ingen kan føle sig sikker, når Hans sætter sig bag computeren, for at skrive sin elskede klummer. Speditører, politikere, vognmænd, og selv sine kollegarer på vejene står tit for skud, når han ytrer sine meninger om sit elskede erhverv.
 
Nu har Hans 10 år’s jubilæum på Lastbilmagasinet, og fejrer dagen ved at udgive de bedste artikler, fra de første fem år som klummerskribent. De fleste historier i denne bog er krydret med kommenterer, der give en god forståelse for det efterspil der har været ved hans skriverier.
 
Tanker på vejen - livet på landevejen
 
Ugens gæst på TVMV

Skriv en anmeldelse

Dit navn:


Din anmeldelse: Bemærk: HTML oversættes ikke!

Bedømmelse: Dårlig           God

Skriv koden fra billedet herunder:Bedst sælgende
Blikbixen Blikbixen Blikbixen Blikbixen Blikbixen Blikbixen
Udviklet af OpenCart
Forlaget Veterania © 2015